ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

Τρόποι επικοινωνίας με τον καθηγητή Φυσικής Γιάννη Μαυρομματάκη

Ψάχνετε κάποιον έμπειρο καθηγητή φυσικής για να παραδόσει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής στο παιδί σας δια ζώσης ή online; Ο καθηγητής φυσικής Γιάννης Μαυρομματάκης αναλαμβάνει την προετοιμασία υποψηφίων για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Δυνατότητα ειδικής προετοιμασίας αριστούχων με υψηλούς στόχους (Ιατρική, Πολυτεχνείο κτλ), καθώς και αποφοίτων, για τις Πανελλαδικές.

Για παιδιά που ήδη παρακολουθούν το μάθημα της φυσικής σε κάποιο απαιτητικό ιδιωτικό σχολείο (Κολλέγιο Αθηνών, Κολλέγιο Ψυχικού, Κολλέγιο Pierce, Αρσάκειο, Ελληνογερμανική Αγωγή, Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά, Εκπαιδευτήρια Δούκα κτλ) ή σε κάποιο φροντιστήριο αλλά η πρόοδός τους δεν είναι η αναμενόμενη, παρέχεται η δυνατότητα συμπληρωματικών μαθημάτων ως προς τη διδασκαλία του φροντιστηρίου ή του ιδιωτικού σχολείου. Σκοπός των μαθημάτων αυτών είναι να επιτευχθεί ουσιαστική και σε βάθος κατανόηση της θεωρίας, να αναλυθούν οι μεθοδολογίες των ασκήσεων και γενικότερα να λυθούν οποιεσδήποτε απορίες του μαθητή, που τον κρατάνε μακρυά απο τις πραγματικές του δυνατότητες. Τα ενισχυτικά αυτά μαθήματα απευθύνονται σε όλους τους μαθητές, είτε δίνουν για πανελλήνιες, είτε φοιτούν σε μικρότερες τάξεις.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Φυσικό Γιάννη Μαυρομματάκη καλώντας στο τηλέφωνο: 6972645321, ακολουθώντας τους συνδέσμους: www.facebook.com/idiaitera.fysikis, ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής και ιδιαίτερα φυσικής ή στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλογραφίας (email) στη διεύθυνση idiaitera.fysikis – [at] – gmail.com
Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας