ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

Γιάννης Μαυρομματάκης

Καθηγητής Φυσικής

Ο καθηγητής Φυσικής Γιάννης Μαυρομματάκης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Απώτερος σκοπός των μαθημάτων είναι η επιτυχία των μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις της Γ΄Λυκείου και η είσοδός τους στη σχολή της πρώτης τους επιλογής.

Παρέχεται εξειδικευμένη προετοιμασία σε αριστούχους, υποψηφίους σε υψηλόβαθμες σχολές (ιατρική, πολυτεχνείο κτλ), καθώς και σε αποφοίτους. Δυνατότητα ενίσχυσης μαθητών που παράλληλα παρακολουθούν μαθήματα σε φροντιστήριο ή σε κάποιο απαιτητικό ιδιωτικό σχολείο (Κολλέγιο Pierce, Κολλέγιο Αθηνών, Κολλέγιο Ψυχικού, Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά, Ελληνογερμανική Αγωγή, Αρσάκειο, Εκπαιδευτήρια Δούκα, Σχολή Μωραίτη κτλ) αλλά δεν έχουν την αναμενόμενη πρόοδο.

Παραδίδονται μαθήματα και σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες όπως δυσλεξία, διάσπαση προσοχής (ή πιο σωστά Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)) , κτλ.

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον καθηγητή φυσικής Γιάννη Μαυρομματάκη. Κλικάρωντας τα παρακάτω link, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις σπουδές, την προϋπηρεσία και τις περιοχές που διδάσκει ο υποφαινόμενος. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, πληροφορία ή συμβουλή σχετικά με την εκπαίδευση του παιδιού σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Επιπλέον, στον χάρτη της Google, πέραν των περιοχών παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων απο τον Φυσικό Γιάννη Μαυρομματάκη, μπορείτε να διαβάσετε και κριτικές απο μαθητές και γονείς που τον επέλεξαν ως καθηγητή φυσικής. Παρακάτω, σας παραθέτουμε, μερικές απο αυτές. (για να αφήσετε τη δική σας κριτική, πατήστε στο παρακάτω κουμπί. (Θα ανοίξει νέο παράθυρο).

Μέσος όρος κριτικών: 5/5 αστέρια (86 Κριτικές)